П`ятниця, 19.04.2024, 07:25
К В І Т Н Е В Е
Жидачівський район Львівська область
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
с.Квітневе [19]
НГО "ДЗВІН" [21]
Зі світу по крихті [29]
МОВА САЙТУ
Форма входу
Наша кнопка
Наша кнопка для Вашого сайту:
сайт Квітневого
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
КОМЕНТАРІ
Актуальна
Погоджуюсь
Рекомендую прочитати

Можна пошукати серед відомих людей
України 
Натрапив на відомих політиків
Головна » 2011 » Вересень » 23 » Вибори 2012: претенденти на 126 виборчий округ
19:03
Вибори 2012: претенденти на 126 виборчий округ
6Отож, якщо в травні ми могли прогнозувати з великим наближенням те, хто і по якому округу ризикне взяти участь у наступних виборах до Верховної Ради, то вже сьогодні на питання «Хто?» можна дати більш прогнозовану відповідь. Знову беремо до уваги , що межі мажоритарних округів будуть підтососуватися під того чи іншого кандидата від влади.

Почнемо з останнього за списком округу №126 ( Центр – місто Стрий. Межі: міста Моршин, Стрий, Жидачівський, Стрийський райони.
). Наші припущення щодо активності Михайла Гладія, Віктора Швеця та Олега Канівця збулися. Так, перший нагадав про себе з біл-бордів до Дня незалежності. А Віктор Швець, подейкують, вже вибудовує кадрову команду на вибори. Проте найбільшу діяльність розгорнув Олег Канівець: ним заклеїли Стрийський та Жидачівський райони. Кажуть, він іде від групи міського голови Калуша Ігоря Насалика.

Отже, до тих, кого ми перелічили у попередній статті, ще принаймні двоє осіб бажають взяти участь у виборах в окрузі №127. Це депутати облради Зиновій Карпінський та Андрій Кіт.

Спробуємо уважніше придивитися до кожного з імовірних претендентів, щоб згодом зробити свідомий вибір задля спільного блага.

Віктор Швець. За повідомленням сайту rudenko.kiev.ua/persons/shvec,– особистий адвокат Юлії Тимошенко
з 2001 року, тобто з часів першого арешту. Він добивався її звільнення з Лукянівського СІЗО, потім займався юридичним забезпеченням Блоку Юлії Тимошенко. Про нього говорять, як про людину, що не демонструє своїх амбіцій та уникає надмірної уваги.

Манера уникати надмірної уваги, до речі, спостерігається і в підготовці до виборів, що вказує на потенційну силу кандидата.

Тепер кілька штрихів з біографії: народився 6 січня 1954 року, вища освіта, в 2005 році працював начальником головного управління Генпрокуратури України. У 2006 році став нардепом за списком БЮТ (№31). У 2007 році пройшов до ВРУ під №25 від БЮТу та очолив парламентський комітет з питань правового забезпечення правоохоронної діяльності.

Швець виступав за надання права уповноваженим органам притягати до адміністративної відповідальності тих, хто не декларує обсяги зерна, що зберігається. У вересні 2007 року Інна Богословська звинувачувала його в тому, що він отримав справу щодо боргів ЄЕСУ і в ній стало не вистачати десятки томів.

Крім того, недаремно свого часу Святослав Піскун вважав Віктора Швеця кваліфікованим юристом, якого йому порекомендував Віктор Ющенко у своєму кабінеті, адже, вже 29 серпня, за повідомленням «Української правди», Віктор Швець стає одним з авторів вимоги до парламентської більшості скасувати кримінальну відповідальність за перевищення влади або службових повноважень, що спричинили тяжкі наслідки. Якщо згадати, що Віктор Швець був блискучим адвокатом Юлії Тимошенко у 2001 році, то стає зрозуміло, що активність Швеця спрямована не тільки на порятунок Тимошенко, але й на отримання місця в списку, і це місце буде не нижче від №25.

Таким чином округ Швець, імовірно, розглядає як запасний аеродром.

Перейдемо до історії ще одного активного чоловіка у цьому можливому окрузі – Михайло Гладій.

Гладій Михайло Ва
сильович був депутатом 4 та 5 скликань Верховної Ради від блоку «За єдину Україну», в народі –ЗаЄду, та від Блоку Юлії Тимошенко. Сьогодні двічі голова Львівської ОДА, ймовірно, хоче вийти із забуття та окраїни української політики через перемогу у мажоритарному окрузі. Бо, розраховувати на списки нереально з огляду на переорієнтацію між 4 та 5 скликанням. Додамо, що поле для маневру звужується нинішньою посадою начальника Південно-Західної регіональної служби ветеринарно-санітарного контролю та нагляду на державному кордоні та транспорті. Усе це зменшує шанси Михайла Васильовича на перемогу.

 
Олег Канівець. Пройшов непростий шлях від членства в УХДП (1991рік), у ПРП (2002 рік) та в партії ВО "Батьківщина" (2005). У Львіській обласній раді 4 скликання він встиг побувати головою фракції "Наша Україна" та головою фракції "Батьківщина". У 2002 - 2004 роках активно боровся з режимом Кучми та СДПУ(о).

У червні 2011 року Олег Канівець, вже як заступник голови Політради Української партії та Президент "Благодійного фонду "Добре серце", подарував дитячій поліклініціі міста Стрия електрокардіограф. Цікаво, що благодійний фонд Канівця поширює свою діяльність на територію міста Стрия, Моршина та Сколівського і Стрийського районів. Минулого місяця ще в одному районному центрі Львівщини, місті Миколаєві, під патронатом відомого фонду обирали ... найкращу дівчину. Відкрилася філія фонду і в Жидачівському районі.

Виглядає на те, що люди або не знають меж майбутнього округу, або дуже добре про нього поінформовані.

Згадаймо ще про двох можливих учасників: Зиновій Карпінський та Андрій Кіт.

 Зиновій Карпінський – депутат Львівської обласної ради від КУНу, президент Асоціації промисловців, підприємців і роботодавців Стрийщини, генеральний директор ТзОВ «Екран», засновник телерадіокомпанії «ЛАН». У березні 2011 року визнаний одним з кращих підприємців у конкурсі "Власний бізнес". На можливу участь в парламентських виборах вказує поява пана Карпінського в Жидачівському районі та нагородження спортсменів подарунками. Був на цьому заході і Канівець. Також вручав подарунки.



в селищі Журавно Жидачівського району, що на Львівщині, урочисто відзначили
День Героїв. На святі були присутні Зиновій Карпінський і Олег Канівець


Андрій Кіт, представник "Сильної України» в обласній раді, є директором ДП "Дослідне господарство Оброшино" та повязаний з холдингом "Оліяр". Можливості холдингу, очевидно, посилюють амбіції пана Кота. Проте в нього найменші шанси з перелічених осіб. Цьому «сприяє» і його партійна належність до «Сильної України». Тим паче – недавня заява партійного боса Сергія Тигіпка про злиття з Партією регіонів і проблеми бізнес-партнера Івана Залізного. Так, що у випадку походу в нардепи його кампанія буде нагадувати, скоріш за все, історію з «Титаніком».

Не виключено, а точніше сказати, цілком вірогідно, що число претендентів на статус народного депутата України від цього округу, збільшиться, як мінімум, до десяти – п’ятнадцяти осіб. Усе залежатиме від особливостей Закону про вибори, який Верховна Рада має ухвалити найближчим часом.

 автор статті Андрій Возний.


http://galinfo.com.ua/news/94270.html
Категорія: Зі світу по крихті | Переглядів: 2240 | Додав: admin | Теги: михайло гладій, зиновій карпінський, андрій кіт, віктор швець, олег канівець | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 5
avatar
1
Минулого тижня пан Олег Канівець був з робочим візитом в Квітневій школі. Спілкувався з вчителями.... Обіцяв допомогу школі, а саме: вставити нові пластикові вікна і подарувати дитячі ліжечка для майбутнього навчально-виховного закладу.

Звісно, що все це в обмін на голоси за нього як кандидата до Верховної Ради. Тепер чекаємо на виконання його обіцянок. Сподіваємось, що він їх виконає ще до виборів... хоча є і великі сумніви, адже наша дільниця за кількістю виборців є маленькою, тому не матиме якогось вирішального впливу на загальні результати.

Ще зовсім недавно депутат Жидачівської районної ради (а тоді один з кандидатів) Зеновій Кіт разом з своїм братом Андрієм напередодні виборів до місцевих Рад, також золоті гори обіцяли. Та зі всього обіцяного виконали ну зовсім мало
:(((((

І що саме цікаво, ЩО НАШІ ДЕПУТАТИ ПРО ЛЮДЕЙ І ЇХ ПРОБЛЕМИ ЗГАДУЮТЬ ТІЛЬКИ НА ПЕРЕДОДНІ ВИБОРІВ!!!!!

А ДЕ Ж ВОНИ БІЛИ РАНІШЕ?!!!!

ЧОМУ НЕ ЦІКАВИЛИСЬ СПРАВАМИ ГРОМАД, НЕ ДОПОМАГАЛИ ЛЮДЯМ У ВИРІШЕННІ ЇХНІХ ПИТАНЬ ВПРОДОВЖ ПОПЕРЕДНІХ РОКІВ????
avatar
2
Бо депутатам насрати на нас всіх......
avatar
3
Канівець бере гроші з газу. Він провладний кандидат! Хіба опозиції перепала газова сфера?
avatar
4
Олег, а можна конкретніше. Якщо ви когось в чомусь звинувачуєте, то робіть це хоча би навівши конкретний приклад з реальними даними: який газ? яка фірма на нього в цьому працює?
За словами мають стояти факти. Інакше - це всього лишень пусті слова.
avatar
5
Актуальна інформація про політиків завжди доступна за посиланням:
https://biography.com.ua/category/polityky/
avatar
Пошук
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Випадкове ФОТО
Архів записів
Block title
   
ВАРТО ЗНАТИ
[
Як знайти людину в Україні? (8)
[
Історико – етнографічна експедиція. (4)
[
Апітуризм – інноваційний напрямок у бджільництві (3)
[
А якщо завтра в Україні війна: поради від співробітника ГРУ. (1)
[
"Для чого нам бібліотека, коли є Інтернет?" Перспектива бібліотек (1)
[
Україна замикає світовий рейтинг благодійності (1)




ДРУЖНІ САЙТИ

сайт Бистрого
 
 
kvitneve.ucoz.org