П`ятниця, 29.03.2024, 15:43
К В І Т Н Е В Е
Жидачівський район Львівська область
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
с.Квітневе [19]
НГО "ДЗВІН" [21]
Зі світу по крихті [29]
МОВА САЙТУ
Форма входу
Наша кнопка
Наша кнопка для Вашого сайту:
сайт Квітневого
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
КОМЕНТАРІ
http://ukrdim.info
Оренда квартир подобово в Україні

Забув сказати: Оксана Франків теж не відповіла. Я її знайшов по редакціях, не цікаво журналістці.

А от і відповідь, я було думав, що він Галини Чайки, а виявилось, що від Галини Козяр. Нема часу на

Не побачили чи не знають, що відповісти?
Раніше, як я вже помітив, такої традиції не було. То

А я зрадів! От добре, які хлопці і дівчата!
Аж дивлюсь: 2012. Ну то треба реанімувати проект?

Головна » 2011 » Жовтень » 4 » депутат обласної ради від КУНу Зеновій Карпінський
16:01
депутат обласної ради від КУНу Зеновій Карпінський
Чи не краще потурбуватись про живих?!!!
 Встановити дитячі спортивні майданчики для дітлахів - аадже Діти - це НАШЕ МАЙБУТНЄ!!!

Допомогти в створенні кооперативів - адже це нові робочі місця для людей!!!!

Допомогти з книжковими фондами і компютерами міським і сільським бібліотекам!!!

Взяти участь у відновленні повноцінної роботи Народних Домів - культурно-просвітницьких осередків в сільських громадах..

Моя думка - всі ці культурні заходи повязані з УПА - це чергове загравання на людських емоціях. Це чергова спроба маніпулювання людськими цінностями, які є важливими в нашому регіоні.

Але сьогоднішні реалії такі, що на людей вже стане не так просто вплинути, вдаючись до таких культурно-історичних заходів. Люди хоч і поволі але все ж таки починають більш реально оцінювати вчинки і обіцянки наших депутатів.
Бо яке буде мати значення для пересічного громадянина той факт, що по всьому Жидачівському районі понаставляють Меморіальні знаки? А ніякого! Життя в нашій державі чим далі стає все важчим і люди сьогодні задумуються в першу чергу над тим як вижити і прогодувати свою сім'ю.. Для людей сьогодні важливими і цінними є ті економічно-культурні ініціативи, які можуть реально покращити їхнє життя. Ті ініціативи, дію  яких можня відчути вже сьогодні або в найбличому майбутньому.

Тому більшість голосів в нашому районі наберуть ті кандидати, які зможуть запропонувати, і що  саме важливе - виконати ще до виборів, якісь реальні і практичні речі.
 

І Я ЗАКЛИКАЮ ВАС, МЕШКАНЦІВ ЖИДАЧІВЩИНИ, НЕ ПІДДАВАЙТЕСЬ НА ДЕШЕВІ ОБІЦЯНКИ НАШИХ МАЙБУТНІХ ДЕПУТАТІВ,

ЦІНУЙТЕ СЕБЕ І СВОЇ ГРОМАДИ.

ВИМАГАЙТЕ ВІД КАНДИДАТІВ В ДЕПУТАТИ РЕАЛЬНИХ СПРАВ ДЛЯ ПОКРАЩЕННЯ ЖИТТЯ В ВАШИХ ГРОМАДАХ!

І ХАЙ ВОНИ ЦЕ РОБЛЯТЬ ПОСТІЙНО, А НЕ ТІЛЬКИ ПЕРЕД ВИБОРАМИ!!!


Категорія: Зі світу по крихті | Переглядів: 1251 | Додав: admin | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 4
avatar
1
Читаю "Бо яке буде мати значення для пересічного громадянина той факт, що по всьому Жидачівському районі понаставляють Меморіальні знаки? А ніякого! Життя в нашій державі чим далі стає все важчим і люди сьогодні задумуються в першу чергу над тим як вижити і прогодувати свою сім'ю.. Для людей сьогодні важливими і цінними є ті економічно-культурні ініціативи, які можуть реально покращити їхнє життя. Ті ініціативи, дію яких можня відчути вже сьогодні або в найбличому майбутньому". Воно то ніби так. але й не так. Може й тому така Україна. так живемо, що нема вдячності тим, хто свої життя поклав за волю України. А Меморіальні знаки спонукають задуматись не одного: за що пожертвували найдорожче - свої життя борці за Україну, за її волю. Задуматись: а чи все я зробив, роблю, щоб продовжити їх справу? Чому мирюся з тим, що в нашого села забрали історичну назву і накинули назву Квітневе. А чи не зробили це наші вороги на прославу свого ідола - ката українського народу, народженого в квітні? Вже 20 років незалежності, а ми не хочемо повернути те, яке корінням сягає в сиву давнину. А ми кажемо! Шануймо сою історію, шануймо своїх героїв і ми будемо пошановані своїми нащадками, і державу збудуємо на міцному фундаменті, а не на піску. Пам'ятаймо Франкове: Кожен думай, що на тобі мільйонів стан стоїть. що за долю міліонів мусиш дати ти отвіт... Кожен думай! Думаймо, читаймо... І тоді будемо добре голосувати.
avatar
4
В нас, на Україні вже і так пам'ятників більше ніж де інде? Навіщо? Пора вже думати про майбутнє, а не жити минулим.
Я не зовсім погоджуся, що завдяки памятникам ми шануватимемо наших предків - поставлять, а потім забудуть - і буде все в зарослях, поросле мохом.
Галя права - краще вкласти гроші в більш гарні діла
avatar
2
Іване, не справа ж у памятниках чи меморіальних знаках. Правда?

Скажіть чи гуртки для дітей на зразок Пласту дали би в збереженні памяті і історії не кращий результат? Гуртки - на яких би можна було навчати дітей історії УПА, бойового мистецтва і морального кодексу УПА - чи це не ефективніше за памятники? А ще й дозвілля для дітей які після школи не мають куди себе подіти і вештаються без діла? Чи не краще буде такий спосіб ЗБЕРЕЖЕННЯ ІСТОРІЇ НАШОГО НАРОДУ ЧЕРЕЗ ВИХОВАННЯ НАШОГО МАЙБУТНЬОГО!!!!

НЕ ПАМЯТНИКАМИ - А РЕАЛЬНО ДОЛУЧАЮЧИ ДІТЕЙ ДО ВИВЧЕННЯ ІСТОРІЇ!!!!

Та гуртки - це надто обтяжлива і невдячна справа, розтягнута в часі.

В той час як встановлення памятників вигідно всім:
1. гроші на їх встановлення можна частково роздерибанити і закопати в землю (списавши на дороговизну матеріалів і послуг);
2. заодно зібрати народ на подію (відкриття) і провести агітацію за кандидата в депутати, який так "переймається" нашою історією і виділяє кошти на памятні знаки.
3. заодно разом депутатом прорекламувати і політичну силу, в даному випадку КУН.

І ВСІ ЩАСЛИВІ...... але що від того простим людям?! Ну звісно, що память і історія. Нам весь час тільки те і роблять, що розказують як любити свою Батьківщину, за поля широкії, за пісню за історію героїчну, а самі ті хто це розказує - люблять ту ж саму Батьківщину зовсім за інше і по іншому.

І поки ми з вами втираєм сльози від розчулення і сентиментів... нашу Батьківщину розкрадають і вивозять все що тільки можна за кордон!!!!

Пора включати мозги і думати більш прагматично і любити Батьківщину справами - а для того потрібно вчитися і вчити своїх дітей!!!.
avatar
3
Продам Батьківщину. Без посередників ось досить хороша стаття на тему любові до Батьківщини є.

Я тільки за те, щоб вшановувати ВСІХ, ХТО ПОКЛАВ ЖИТТЯ ЗА НЕЗАЛЕЖНІСТЬ НАШОЇ ДЕРЖАВИ!

Я вітаю всі заходи спраямовані на збереження і популяризацію наших героїв, видатних і трагічних подій, культурної спадщини. Але вважаю і наголошую на тому, (це моя думка), що робити це треба не пам'ятниками, а в першу чергу навчанням і вихованням наших дітей, активним залученням молоді до всіх цих подій, культивування в нашої молоді відчуття гордості за свою історію, за своїх співвідчизників - такого можна досягти тільки безпосередньо працюючи з людьми, створюючи гуртки, культурно-просвітницькі осередки на базі шкіл і Народних Домів. book :book: book
avatar
Пошук
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Випадкове ФОТО
Архів записів
Block title
   
ВАРТО ЗНАТИ
[
Як знайти людину в Україні? (7)
[
Історико – етнографічна експедиція. (4)
[
Апітуризм – інноваційний напрямок у бджільництві (3)
[
"Діти - квіти доглянемо разом" (1)
[
СКАТЕРТЬЮ ДОРОГА Советская Социалистическая Святая Русь (1)
[
Продам Батьківщину. Без посередників (1)




ДРУЖНІ САЙТИ

сайт Бистрого
 
 
kvitneve.ucoz.org