Середа, 24.04.2024, 17:47
К В І Т Н Е В Е
Жидачівський район Львівська область
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
с.Квітневе [19]
НГО "ДЗВІН" [21]
Зі світу по крихті [29]
МОВА САЙТУ
Форма входу
Наша кнопка
Наша кнопка для Вашого сайту:
сайт Квітневого
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
КОМЕНТАРІ
Актуальна
Погоджуюсь
Рекомендую прочитати

Можна пошукати серед відомих людей
України 
Натрапив на відомих політиків
Головна » 2010 » Червень » 25 » “Дивакам” присвячується!
15:15
“Дивакам” присвячується!
Таких диваків напевно в кожному селі і місті є немало, навіть у теперішньому, дуже матеріальному і меркантильному світі. Кожна така "людина-дивак” привертає до себе увагу і подив сусідів та односельчан, а також роздратування дружини (чоловіка) і загальне нерозуміння сім'ї (як правило). Бо вони займаючись "дивним” ділом не приділяють значної уваги сім'ї, дітям, а також ніколи немають часу для себе.

У свій вільний час вони майструють гойдалки для всіх сільських дітей, чи, можливо, ремонтують кладку через річку або прибирають засмічені, їхніми ж сусідами, річки і балки, чи ремонтують двері у під'їзді або ж прибирають його, а може садять дерева чи орнанізовують спортивні змагання, або білять дерева у парку, чи може зариблюють ставки, займаються безпритульними, інвалідами та людьми похилого віку (і це ще не весь перелік добрих справ).

Свої ідеї, мрії вони виношують роками, а дехто і цілими десятиріччями. Звичайно більшість із тих ідей, причому кожна для загального блага і користі суспільству зарубується тим же суспільством, в особі псевдо активістів. Кожний критик прирівнюючи до себе, шукає вигоди "дивного” мрійника.

Але здвиг відбувається тільки у тій громаді, де налічується "критична маса” таких "диваків”, які вже як організована команда розмальовують цей "правильний” чорно-білий світ у яскраві кольори.

І можливо став би світ (дитячий садок, школа, лікарня, навчальні заклади, приватні садиби та житлові будинки та ін.) здоровішим, якби не "правильні” чорно-білі люди, яких на жаль є дуже багато. Бо саме вони вибудували собі, хто справжні, а хто уявні високі і міцні огорожі навколо будинку чи особи , за якими ховаються від людей, спілкування, проблем, успіхів і "диваків”. Вони вважають себе "нормальними”, а інших "диваками”, щоб не сказати "дураками”.

Якщо Вас відносять або Ви самі відносите себе до цієї категорії людей треба радіти бо ще не відомо хто "дурак”, а хто "мудрець”.
 
Любомир КЛЕПАЧ

http://gurt.org.ua/

Категорія: Зі світу по крихті | Переглядів: 998 | Додав: admin | Теги: клепач любомир, дивакам присвячується, диваки, Доброгостів | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Випадкове ФОТО
Архів записів
Block title
   
ВАРТО ЗНАТИ
[
Як знайти людину в Україні? (8)
[
Історико – етнографічна експедиція. (4)
[
Апітуризм – інноваційний напрямок у бджільництві (3)
[
А якщо завтра в Україні війна: поради від співробітника ГРУ. (1)
[
"Для чого нам бібліотека, коли є Інтернет?" Перспектива бібліотек (1)
[
Україна замикає світовий рейтинг благодійності (1)




ДРУЖНІ САЙТИ

сайт Бистрого
 
 
kvitneve.ucoz.org