Субота, 20.04.2024, 15:24
К В І Т Н Е В Е
Жидачівський район Львівська область
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
с.Квітневе [19]
НГО "ДЗВІН" [21]
Зі світу по крихті [29]
МОВА САЙТУ
Форма входу
Наша кнопка
Наша кнопка для Вашого сайту:
сайт Квітневого
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
КОМЕНТАРІ
Актуальна
Погоджуюсь
Рекомендую прочитати

Можна пошукати серед відомих людей
України 
Натрапив на відомих політиків
Головна » 2010 » Червень » 25 » НГО "ІКТ"ДЗВІН" в с. Доброгостів на презентації проекту по спорудженню дитячого майданчика.
15:05
НГО "ІКТ"ДЗВІН" в с. Доброгостів на презентації проекту по спорудженню дитячого майданчика.

Доброгостів виграв грант на спорудження дитячого майданчика


Нещодавно у Доброгостові відбулась презентація проекту "Попередження торгівлі людьми шляхом розвитку соціальної роботи та мобілізації громад", автором якого виступило представництво Міжнародної організації з міграції в Україні, а партнерами стали фонд розвитку громадських організацій "Західноукраїнський ресурсний центр" та благодійна організація "Український фонд "Благополуччя дітей".
Як розповів присутнім координатор проекту Василь Клепач, на сьогодні в Україні існує проблема з нелегальною міграцією українців за межі держави. Особливо гостро вона постала на західних теренах. Доброгостів не є виключенням, тож організатори проекту вирішили спробувати проаналізувати ситуацію і визначити причини, які спонукають людей покидати свої домівки. Завдяки опитуванню було виявлено три основні причини: мала кількість вакансій для кваліфікованих працівників, низька оплата праці і низький рівень життя. Після отримання результатів організаторам стало зрозуміло, що на перші дві причини їм самотужки годі вплинути, тож вся увага була зосереджена на третій. На сьогодні даний проект охопив десяток сіл у різних регіонах України. В контексті Доброгостова ставку було вирішено зробити на покращання умов проживання підростаючого покоління, адже за останніх 5 років у селі спостерігається ріст народжуваності, а існуючий дитячий садок не здатний задовольнити усіх бажаючих. Для того, щоб визначити остаточний вид майданчика було проведено опитування серед дітей. Окрім цього проект передбачив конкурс дитячих малюнків, на яких малюки мали б відобразити своє бачення нової споруди. Переможців конкурсу у той день було нагороджено подарунками від організаторів.
Варто згадати, що на презентації були присутні як представники організаторів проекту зі Львова та Києва, так і представники Дрогобицької районної ради, партнери з Жидачівського району та преса. Сільський голова Любомир Клепач (активна позиція якого сприяла перемозі у конкурсі) у своїй доповіді зазначив, що до реалізації проекту долучилася уся громада. Жодна з організацій та установ села також не залишилась осторонь. Завдяки такій одностайності незабаром у Доброгостові відкриється новий дитячий майданчик вартістю у 10 000 у.о.
Ярослав БАРАН

ІКТ "ДЗВІН" в гостях в с. Доброгостів


                     

На 1 світлині: голова ІКТ "ДЗВІН" Галина Козяр, співзасновник  ІКТ "ДЗВІН" - Галина Чйка, Доброгостівський сільський голова - Любомир Клепач

http://pidhirya.blogspot.com/


Категорія: Зі світу по крихті | Переглядів: 2264 | Додав: admin | Теги: ДЗВІН, Любомир Клепач, Доброгостів, НГО, дитячий майданчик | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 4
avatar
1
якось закину фотку цього майданчика
Ответ: з нетерпінням чекаємо
avatar
2
avatar
3
фотографія зроблена день перед тим, як я її закинув, тут ще правда на передньому плані ремонт сільскої ради дається взнаки, вибачайте))
Я от перечитав цю статтю знову і якось не можу зрозуміти, який усе ж таки звязок між торгівленю людьми і дитячим майданчиком? Та й цифра порядна - 10000$!!!
avatar
4
Невже у селах Тартаків і Доброгостів так торгують людьми?
avatar
Пошук
Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Випадкове ФОТО
Архів записів
Block title
   
ВАРТО ЗНАТИ
[
Як знайти людину в Україні? (8)
[
Історико – етнографічна експедиція. (4)
[
Апітуризм – інноваційний напрямок у бджільництві (3)
[
А якщо завтра в Україні війна: поради від співробітника ГРУ. (1)
[
"Для чого нам бібліотека, коли є Інтернет?" Перспектива бібліотек (1)
[
Україна замикає світовий рейтинг благодійності (1)




ДРУЖНІ САЙТИ

сайт Бистрого
 
 
kvitneve.ucoz.org